vineri, 27 septembrie 2013

Fii activ! Implică-te! Este nevoie şi de tine!

Adunarea Generală a Acţiunii Catolice „Sfântul Iosif” Iaşi va avea loc la Oratoriul „Don Bosco” din Bacău, în ziua de 12 octombrie 2013. Atunci vor avea loc alegeri pentru mandatul 2013-2016. În acest an ne propunem ca persoanele care îşi oferă disponibilitatea de a face parte din Consiliul de conducere să poată fi cunoscute de către membrii Adunării Generale. Actualul Consiliu Diecezan încurajează persoanele disponibile din parohii să se implice în Acţiunea Catolică, asumându-şi  responsabilitatea la nivel zonal sau diecezan, fiind convinşi că în rândul membrilor noştri găsim persoane disponibile să ofere din timpul şi talanţii lor.

Ce trebuie să faci?
Dacă doreşti să te implici în viaţa asociaţiei în poziţiile de responsabilitate te rugăm să faci cunoscută candidatura ta completând formularul care se găseşte aiciNoua dată limită pentru candidaturi este 29 septembrie a.c. Apoi, trimite recomandarea din partea părintelui paroh la adresa: Acţiunea Catolică „Sfântul Iosif” Iaşi, căsuţa poştală nr. 1338, oficiul poştal nr. 6, Iaşi.

Cum vor fi validate candidaturile?
Propunerile vor fi analizate de către o comisie de validare formată din doi laici şi un asistent spiritual. În ziua de 1 octombrie lista candidaturilor care întrunesc condiţiile cerute va fi trimisă la adresele de e-mail ale preşedintelui şi asistentului spiritual parohial. Candidaturile vor fi dezbătute în cadrul Consiliului Director parohial, care la Adunarea Generală diecezană va vota persoanele considerate potrivite pentru mandatul următor.

Mai multe detalii pe www.aciasi.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu